Parketvloeren

Zoveel mensen, zoveel wensen. Herbrink Parket biedt u een breed scala van parketvloeren aan. Van traditionele exclusieve patronen en fraaie verouderde vloeren tot de budgetvloeren (zoals lamelvloeren, laminaat en PVC vloeren). Voor de mooiste vloerafwerking kiezen mensen vaak voor een parketvloer. Dit doordat parketvloeren beschikken over een natuurlijke uitstraling. Een parketvloer bestaat uit hardhouten vloeren die massief zijn of uit diverse lagen zijn opgebouwd. Een parketvloer wordt vastgelegd op de vloer.

Een parketvloer is onderhoudsarm

Parketvloeren bieden als voordeel dat ze onderhoudsarm zijn. Het is vaak voldoende om regelmatig te stofzuigen en af en toe af te nemen met een vochtige doek. Let hierbij wel op dat de gebruikte schoonmaakproducten geschikt zijn voor uw parketvloer. Bij beschadigingen zijn er vaak reparatie sets verkrijgbaar, zodat u eenvoudig beschadigingen weer kunt herstellen aan uw parketvloer.

Aanbod parketvloeren

Hier op de website heeft u alvast de mogelijkheid om verschillende parketvloeren te bekijken. Let op dat foto's van de werkelijkheid kunnen verschillen. Daarom is het verstandig om langs te komen en eventueel verschillende stalen naar keuze mee te nemen. Hierdoor krijgt u een goede indruk of de parketvloer bij uw interieur en smaak past. De houtsoort en de kleur is een belangrijk punt bij de keuze van de gewenste parketvloer. Er zijn ongeveer 40 soorten hout die gebruikt kunnen worden voor parketvloeren. Wij voorzien u graag van advies, zodat wij met u een tot een vloer kunnen komen die geheel aan uw eigen wensen voldoet.

Adres

  • Herbrink Parket
  • Migaweg 1G
    8151 AS Lemelerveld

Volg ons op Facebook: